avatar

Paisatges i res més que paisatges

The sea was boiling, per Max AshPotser una de les branques més populars de la fotografia sigui el paisatgisme. Però popular no vol dir que sigui senzill. Precisament per freqüent potser el més difícil sigui aconseguir una visió diferent, un estil personal, arribar a crear imatges realment emocionants de llocs per on potser abans hi han passat molts altres fotògrafs.

Per crear una fotografia de paisatge que sobresurti del comú no podem comptar només amb la bellesa de l’indret que volem fotografiar. Hi intervenen també la llum, determinada pel moment del dia o l’estació de l’any, la composició, el tractament, i molts altres factors que poden ajudar a construir una visió única del més comú dels racons.

Com a bon exemple de tot això, us convidem a visitar Landscapes 2.0, un lloc web exclusivament dedicat al tema. Hi trobareu una extensa col·lecció de magnífiques fotos de paisatge d’estils ben diversos, classificats per diversos criteris. Els autors no són fotògrafs coneguts i de prestigi, però moltes de les fotografies són realment fantàstiques.

Ara que per a molts de nosaltres s’acosten les vacances, Landscapes 2.0 pot ser una bona font d’inspiració, per tal de tornar amb una bona collita de fotos per exhibir.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Paisatges i res més que paisatges”

  1. Hi ha força bones fotos, bones fonts d’inspiració

  2. A vegades, per no dir casi sempre, el paisatge, com d’altres tipus de fotografia, porten un factor que sovint s’oblida i es el rastre, la empremta, la “marca”, la visió, del propi autor.
    Crec que sovint el paissatge evoca un paisatge mes interior del propi autor que exterior, inclus sense tenir aquesta intenció.