avatar

Per practicar des de casa

CAMERA, per practicar i apendrePer aquells que vulguin passar una estona repassant els efectes que provoca la variació dels paràmetres exposició, obertura i sensibilitat en el resultat fotogràfic final, aquí teniu un programa desenvolupat per un professor universitari d’Oregón, Craig Hickman, que serveix per que els alumnes de la especialitat “Imatge Digital” puguin practicar i jugar amb aquests valors abans de tocar la càmera.

Es tracta de visualitzar com varia la profunditat de camp, la definició, la llum… a partir de fotografies de mostra. Nosaltres podem modificar  tot el que creiem oportú i, en un instant, veiem el resultat sobre la imatge en aquest simulador.

Aquesta aplicació web que s’anomena “CAMERA” està orientada a l’ensenyament i realment, de cara a aquells que s’inicien en la fotografia, pot resultar una eina molt útil per memoritzar i practicar d’una forma senzilla les diferents opcions que hi ha (i que caldrà  decidir en el moment) a l’hora de prémer el “disparador” de la càmera.

Vist a:  Xataka foto

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Per practicar des de casa”

  1. Molt interesant llástima q’esta amb anglés i jo no pillo ni papa.