avatar

Rencontres d’Arles: comença la festa

arles

Encara que ja fa una setmana que es va inaugurar, concretament el passat dia 3 de juliol, el Festival de Fotografia d’Arles “Les Rencontres d’Arles” van donar el tret de sortida ahir dimarts, a tot un seguit d’exposicions que restaran obertes fins el 14 de setembre.

Tendències, actituds, col-lectius…Tot té cabuda dins aquesta 39ª edició d’aquest magnific festival que curiosament, aquest any i per primer cop a la seva historia, no està dirigit per un fotògraf. El comissari d’aquesta edició es un dissenyador de moda: Cristian Lacroix.

Així doncs una bona part de la selecció de fotògrafs que hi participen son francesos i bona part de la mostra està centrada en la “moda” i moltes exposicions, com la de Richard Avedon, tenen com a protagonistes a models fotografiades per catàlegs de dissenyadors coneguts.

Entre els fotògrafs seleccionats per optar al premi Découverte, hi ha  dos barcelonins: Daniel Riera y David Urbano, que ho tindran força complicat ja que competeixen amb gent com el sud-africà Pieter Hugo, que presenta unes impressionants fotos de Nigèria.

Anirem parlant d’aquesta mostra durant aquest dos mesos a mida que es vagin succeint les diverses exposicions i actes que ofereix el Festival.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.