avatar

Al Magnus, somiador d’imatges

L'étoile souffrante, per Al MagnusAl Magnus és defineix a sí mateix com un “somiador d’imatges”. I després de veure les seves fotografies no podem estar més d’acord amb ell: les seves obres expliquen històries que només son possibles als somnis.

Magnus segueix una estricta planificació per crear les seves fotos. No són en cap cas producte de la improvisació. Quan té una idea, la escriu, fa un dibuix de l’escena i una llista dels elements que necessitarà per construir-la. Després, fa les fotografies de cada una de les peces que posteriorment combinarà per crear la fotografia que havia pensat… O somiat.

Aquesta vegada no us convidem a mirar fotos, només. Aquest cop us convidem a somiar, a partir de les obres d’en Magnus.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Al Magnus, somiador d’imatges”

  1. Unes fotografies fantàstiques.
    Mirar-les és un plaer.
    I convida a somniar.
    Podríem dir que és poesia visual?
    Si més no, toca la fibra… i fa pensar en el tot és possible, que sovint oblidem.