avatar

Concurs mensual Espaifotografic Juliol’08

Acabat el termini de votacions del concurs mensual d’Espaifotografic, el guanyador del mes de juliol amb el tema TERRA és Sirius. Podeu veure les fotos presentades aquí i el recompte de votacions aquí.

Agraïm tots els participants la seva col·laboració i entusiasme, que es fa palès en veure la qualitat de les fotografies presentades a concurs. Ara, no és qüestió que us adormiu als llorers: per la propera edició volem més i millors fotos. I els que no han presentat cap, que s’animin!

Enhorabona al guanyador! Li farem arribar el llibre de premi i triarà el tema pel concurs de l’agost.

El Concurs Mensual de l’agost serà molt especial, ja que serà el primer en el que comptarem amb el patrocini de l’empresa DiseFoto, que generosament s’ha ofert a proveir-nos dels premis del Concurs Mensual.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.