avatar

David Prifti

fotoAcostumats com estem a la fotografia digital, les noves càmeres, aplicacions per revelar, processos per retocar i tot el que envolta la fotografia d’avui i que, en ocasions, pot arribar a ser una mica estressant, convé no perdre de vista a gent com David Prifti. Un fotògraf i professor de la School of Arts de la Universitat de Yale que, des de fa 15 anys treballa amb procediments fotogràfics del segle XIX, amb tècniques com el col.lodió humit i els ambrotips, les més representatives d’aquella època, ja que varen suposar un gran avanç en la reducció del temps d’exposició.

Resulta si més no relaxant, veure retrats i paisatges com els que es mostren en aquesta galería, realitzats actualment amb aquells procediments. Independentment del motiu que presenta la imatge, es veu com la tècnica utilitzada proporciona un to i una poètica que difícilment es podria reproduir amb mitjans més moderns.

De tant en tant convé mirar enrere, també en fotografia, per tal de pensar en el que anem fent.

Podeu veure més imatges aquí.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.