avatar

Fotografia subaquàtica

zenaAra que estan pujat tant les temperatures potser es el millor moment per parlar de fotografia submarina. Un tipus de fotografia de la que no s’acostuma a parlar massa fora dels cercles propis del submarinisme.

Hem vist tantes fotografies de peixos i peixets que, al final, ens sembles totes molt vistes o repetides. Com en tots els àmbits de la fotografia hi ha de tot i, en aquest cas, podem trobar gent que fa treballs realment espectaculars.

Volem presentar la galeria de Zena Holloway, una artista especialitzada en fotografiar nens sota l’aigua des de fa molts anys i que té una serie  d’imatges subaquàtiques que demostren una tècnica de composició, control de la càmera i dels processos d’edició molt peculiars i amb un resultats extraordinaris.

La seva habilitat per crear sensacions de relax i de benestar dins el medi aquàtic (normalment treballa en piscines preparades) ha marcat una tendència que moltes marques comercials aprofiten contractant els seus serveis per campanyes publicitàries. Zena va començar treballant com a submarinista professional i d’aquí va sorgir la seva fascinació per l’aigua i la fotografia. Ha realitzat nombroses feines per National Geographic i per la BBC.

Vist a: The F STOP

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.