avatar

Hamad Darwish, paisatges amb vista

Hamad Darwish, paisatges per Windows VistaHamad Darwish no és fotògraf professional. En realitat, és un metge radiòleg kuwaití. Però la seva passió per la fotografia i, especialment pels paisatges, es manifesta en magnífiques imatges de paisatges. L’any 2005 va adquirir certa celebritat, doncs va ser un dels fotògrafs encarregats per Microsoft de fer fotos per la col·lecció de fons d’escriptori que havia d’acompanyar el flamant Windows Vista. L’empresa d’en Bill Gates el va triar després de veure les fotos de la seva galeria a Flickr. Aviat veureu que en Hamed és un excel·lent fotògraf, i no només de natura i paisatges.

De les fotos que va fer pel Windows Vista finalment es va triar dues fotos. Però hi podeu fer un cop d’ull i potser hi trobareu alguna que us faci més el pes que les que venien incloses al Windows Vista. En Darwish posa a la vostra disposició la resta de les fotos.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.