avatar

Josep Holmes: fotografia de llum natural

Josep Holmes, fotografia de llum naturalEn Joseph Holmes fa més de 30 anys que va triar una especialitat en el univers de la fotografia i s’hi ha dedicat de ple: és un fotògraf de paisatges consumat. Per cultivar la fotografia que més l’agrada, ha recorregut els indrets més atractius del seu país, aquells que atresoren els paisatges més espectaculars i únics, des de Yosemite a Alaska, el Mississippi o el Canó del Colorado.

Holmes ha publicat les seves obres en forma de col·leccions de calendaris i diversos llibres. A més, està profundament implicat en la preservació del medi ambient, i es va formar en aquest camp a l’Universitat de Berkeley.

La seva obsessió per la perfecció en la captació de les escenes l’ha portat a fer-se un especialista en gestió del color, creant diversos perfils de treball, un programa per la calibració de monitors i un sistema per la impressió d’imatges monocromes. Des del 2002 en Holmes es dedica a assessorar i a donar tallers de gestió de color i impressió de qualitat.

Valdrà doncs la pena fer un tomb per les galeries de paisatges magnífics d’aquest fotograf. Comprobareu que, efectivament, la forma en que tracta el color en les seves fotografies no és gens comú.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Josep Holmes: fotografia de llum natural”

  1. Efectivament en Joseph Holmes és un extraorinari fotògraf amb un ple domini de la llum i de la composició.