avatar

L’invent definitiu

Marc de butxaca per enquadrarJa no cal que poseu les mans en forma de rectangle i us imagineu quin serà l’enquadrament. Només cal que porteu aquest aparell a la motxilla o penjat al coll, el traieu, feu les comprovacions necessàries fins que us agradi i llavors ja podeu disparar.

Ja ho sabeu, si lo vostre són els paisatges i necessiteu quelcom més que mirar per el visor o per la pantalla, només cal que desembutxaqueu £9,95. Ho podeu comprar a la pàgina del Nick Ross

Sí sí, sembla una broma però no ho és. Ho hem vist a No puedo creer que lo hayan inventado.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “L’invent definitiu”

 1. No m’ho puc creure, jo pensaba que l’enquadrament es feia per el visor o la pantalla de la camara…

  no se que es pitjor si que el tio vengui aquest producte o que la qent el compri…
  si es que algú el compra.

  per cert, com pot veure amb això la possible deformació del objectiu?

 2. Hola,
  Encara que aquest “model” és molt simple, la setmana passada vaig veure a una pelicula una escena on una noia revetllava fotos en b&n i utilitzava un aparell similar però de apertura ajustable per tal de decidir el retall a fer.
  Salutacions!

 3. Si, per reenquadrar a l’hora d’ampliar, sempre s’ha fet servir això. Son com dues L de cartulina, no vindria a ser lo mateix, mes que res per el fet de que això es per la presa i això que dius es per fer reenquadraments de la imatge un cop feta.

 4. es com una mena de marginador que s’utilitzava a l’hora de positivar negatius, et podies compar un estri o fabricar-lo tu mateix.

  salut