avatar

Microsoft allibera Photosynth

Microsoft Photosynth

Fa temps que es parla de Photosynth, una aplicació de Microsoft per visualitzar lots de fotografies creant un espai tridimensional a base d’analitzar les similituds entre cada una d’elles i mostrant-les en una mena de recorregut virtual. Fins ara es disposava de la versió beta i fa pocs dies la companya va decidir alliberar aquesta aplicació.

Aquest programa, basat en una tecnologia de la Universitat de Washington i desenvolupada per Microsoft Live Labs, permet seleccionar fotos del propi ordinador o d’algun servei  web tipus Flickr i, en pocs segons, composa una trama 3D que ens permet fer un recorregut a través del lloc (o l’objecte) des de diferents punts de vista i amb la possibilitat de fer zooms per anar avançant dins l’espai.

Després de molts comentaris dels usuaris de la versió beta i, en un gest sorprenent, Microsoft ha decidit oferir un plugin per aquells que utilitzen Firefox com a navegador.

Creiem que es una aplicació prou interessant com per provar-la i treure’n conclusions… No us perdeu aquesta demo en vÍdeo.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.