avatar

Pictomio: classifica les teves fotos amb estil

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Potser un dels canvis més evidents que ha provocat la transformació digital de la fotografia és la quantitat de fotos que arribem a fer. Qualsevol aficionat pot comptar per milers o desenes de milers les fotos que fa en un any, o inclús en un mes. Això fa imprescindible alguna forma de classificació i arxivat de les imatges. Evidentment, hi han moltes eines que resolen aquest problema, tant comercials com gratuïtes. I és sobre una d’aquestes darreres que volem atreure la vostra atenció: es diu Pictomio.

Pictomio és un programa gratuït per gestionar, classificar, buscar i arxivar fotografies i altres arxius multimèdia. A més, pot generar presentacions i salvapantalles amb les fotografies seleccionades. Però el que el fa diferent als altres és que aprofita al màxim les prestacions de les modernes targetes de gràfics amb processador propi. D’aquesta manera, Pictomio pot presentar les nostres fotos amb atractius efectes 2D i 3D amb un rendiment fantàstic. A més, si disposeu d’un GPS i la vostra càmera pot rebre dades de posicionament, podeu fer servir un mòdul addicional, pictoGEO, per mostrar la localització de les vostres fotografies i inclús mostrar la ruta que vareu seguir en fer-les.

Potser tornareu de vacances amb un bon munt de fotos. Seria una bona ocasió per provar Pictomio!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.