avatar

Ensenya el que dus a les butxaques

Abby de Shanghai, pel projecte Face your pocketsPorteu sempre les butxaques plenes de paquets de xiclets, claus, paperets i andròmines variades? Llavors potser us faria gràcia participar en aquest projecte: Face your pockets.

Es tracta de treure el contingut de les butxaques dels pantalons, caçadores, jaquetes i de la bossa si en porteu, posar-ho tot al damunt d’un escànner, enganxar també la vostra cara al vidre, i capturar una imatge de tot plegat. Després, la envieu per email amb el vostre nom, a que us dediqueu i la llista dels objectes que heu escanejat. La imatge ha de tenir les mides d’un DIN A4 a 300ppp, en format jpg o gif.

Això sí, els organitzadors recomanan no obrir els ulls mentres funciona l’escànner. I si ho feu, no seguiu la llum amb la mirada.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.