avatar

Disefoto patrocina el Concurs Mensual

Motxilla Lowepro Compu Daypack

Des d’aquesta edició comptem amb el patrocini de l’empresa Disefoto que aportarà atractius premis per dotar el Concurs Mensual Espaifotografic. Volem expressar el nostre agraïment per la seva col·laboració.

Aquest mes el premi es una Lowepro Compu Daypack. Es la motxilla ideal per a qui vulgui dur l’ordinador portàtil, la càmera reflex, objectius i accessoris personals tot a la vegada.

Aquesta motxilla té un compartiment al darrera apte per un ordinador portàtil (fins a 17 polsades) o be documentació. El compartiment inferior alberga la càmera reflex amb un objectiu muntat i 2 o 3 objectius segons la seva mida. Aquest està equipat amb el sistema de protecció NoDrop Gusset que ofereix total seguretat a les òptiques. Un tercer compartiment ens permet portar equip personal o accessoris. A més la motxilla te una butxaca d’accés ràpid amb connexió d’auriculars per el iPod o d’altres accessoris digitals d’àudio.

Les seves mides son:

 • Exterior: 35×21,5×44,5 cm
 • Compartiment principal, interior: 29×13,5×14 cm
 • Compartiment superior, interior: 32x14x29 cm
 • Compartiment interior pel portàtil: 31×4,5×40,5 cm.

Aquesta magnífica motxilla està valorada en 80 €. Una bona raó per a participar en el concurs mensual d’agost amb el tema: Les Mans

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Disefoto patrocina el Concurs Mensual”

 1. Jaja! Amb lo que m’ha costat trobar una motxilla per portàtil de 17”!! I ara em presenteu una en que puc portar la càmera i tot…. !! Un somni!

  Molt bon regal … !

  Salutacions!

 2. Ostres, un gran incentiu si senyor, ja filarem prim ja, a mi m’intersa molt la motxilla !!!

 3. Ostras tu! quin tross de regalasso!

  hi haurá que emplear-se a fons prque aixó son ‘palabras mayores.

  i jo que vaig curtet de bossa encara més jejeje

  ánims a tots i a por ellaaa 0eee