avatar

Rascant, rascant, em vaig trobar una foto

Josh Poehlein, fotografia gratadaEls que heu tingut contacte amb les pel·lícules Polaroid, les clàssiques, aquelles del revelat instantani, segurament vareu provar tècniques com rascar, aixafar o escalfar la foto per obtenir resultats més o menys afortunats i sovint imprevisibles.

Bé doncs, que ens impedeix probar algunes d’aquestes tècniques amb una copia sobre paper de les que imprimim de tant en tant? Que tal si les rasquem amb quelcom punxagut o esmolat? Això mateix és el que es devia plantejar en algun moment en Josh Poehlein, un artista multidisciplinar. Si a les seves ganes d’experimentar amb la fotografia hi afegiu una notable habilitat pel dibuix, podeu anticipar que en Josh obté resultats força interessants.

Us convidem a fer una visita a la seva galeria de fotografies esgarrinxades, per dir-ho així. Ja ens direu que us ha semblat. I si potser us animeu a fer algun experiment, ens encantaria veure el resultat!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.