avatar

Reals o retocades?

Aquest curiós test ens convida a provar la nostra capacitat d’anàlisi.  Veureu 30 fotografies i heu de dir si penseu que són retocades o si pel contrari no han sofert cap canvi o retoc. N’hi ha que són força dubtoses i la pega és que després no ens diu que són cadascuna, però d’aquesta manera ho podeu tornar a provar.

El que escriu no ha passat del 70%, 21 de 30. A veure si algú en fa més. Està bé per passar una estona.

Ho hem vist al blog d’en Diego Mattei

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Reals o retocades?”

  1. un 67% llastima que no digui quines son quines

  2. Acabo de fer el test he tret un 69%, les fotos estan posades amb una mica de trampa ja que algunes que podrien ser perfectament reals son fetes amb photoshop, podeu veure les respostes al link que surt al final del test que diu: Click Here For The Answers

  3. 67%… el gat es real! com diu el jaume es poden veure les respostes al link un cop et donen el teu resultat.

    salut i sort!
    david