avatar

Un concurs a favor de la sostenibilitat

Concurs fotogràfic Mobilitat Sostenible, una aventura urbana

Enguany es el sisè que la Federació d’Associacions de Veïns de Mataró convoquen el concurs fotogràfic Mobilitat Sostenible, una aventura urbana amb la finalitat de conscienciar d’una manera lúdica sobre el tema del transport, arreu i en especial a la ciutat de Mataró, tractant de fomentar l’ús del transport públic.

Sens dubte una excel·lent ocasió per a passejar per la capital del Maresme i una bona iniciativa que recompensarà a qui guanyi el concurs amb 300 euros. Teniu temps fins al 26 de setembre.

Si voleu veure les bases complertes aneu a

VI CONCURS FOTOGRÀFIC
Mobilitat Sostenible, una aventura urbana

Agost 2008

Aquest concurs anual de la FAVM està pensat com una forma de reivindicar la mobilitat sostenible a Mataró.
Una bona manera de fer-ho creiem que és per mitjà de la fotografia. És per això que et volem convidar a participar amb les teves fotos: poètiques, controvertides, de denuncia pintoresques,…

Bases:
1.Temàtica:La mobilitat sostenible, una aventura urbana. En les fotografies presentades hi ha d’aparèixer d’alguna manera el tema la mobilitat sostenible utilitzant els diferents transports ( tren, bus, autocar, bicicleta, a peu ,…) que excloguin l’ús individual insostenible del cotxe particular.

2. Participants: hi poden prendre part totes les persones que vulguin, amb un màxim de tres fotografies per concursant.
3. Format:

En paper : la tècnica fotogràfica és lliure, poden ser en color o blanc i negre .Les fotografies hauran de ser enviades a l’adreça de la Federació sense excedir el tamany de DIN A4.

Digital : Les fotografies s’han de trametre en format .jpg, a una amplada i alçada mínimes de 800 x 600 punts, respectivament i un pes màxim de 3 MB a l’adreça electrònica : fotofavmataro@gmail.com

En cas d’enviar imatges de més de 2 MB cada una, s’hauran d’enviar en correus electrònics per separat.

En tots dos casos les fotografies haurà de constar el titol de la fotografia, el lloc on s’ha realitzat, e-mail i telèfon de contacte.

4. Plaç de lliurament i presentació: les fotografies s’hauran de lliurar abans del divendres 26 de setembre de 2008 al local de la FAVM (C/ Nàpols, 18 A, baix, de Mataró). Es poden deixar a la bústia a qualsevol hora del dia o bé enviar-les al e-mail :fotofavmataro@gmail.com
Cal presentar-les dins un sobre tancat on hi hagi un full amb el nom, cognoms, DNI, telèfon, e-mail i adreça del participant. En l’exterior del sobre només hi ha de constar el DNI. Darrera de cada fotografia s’hi ha d’escriure el DNI, el títol de l’obra i el lloc on s’ha fet.

5. Jurat: estarà format per professionals de la fotografia, persones relacionades amb el món de la mobilitat i el president de la FAVM, que actuarà com a secretari. Aquest jurat no coneixerà el nom dels autors de les fotografies, ja que només se’ls donarà les obres, on solament hi constarà el DNI del participant.

6. Criteris del jurat: es valoraran aquelles fotos que millor reflecteixin les diferents modalitats de mobilitat sostenible. Es tindrà en compte la qualitat artística i tècnica, així com l’originalitat .

7. Premis: es concedirà un primer premi en metàl·lic de 300 € al guanyador i un altre premi de 100 € pel segon classificat.

8. Lliurament de premis: tindrà lloc el dijous 9 d’octubre de 2008 al local de la FAVM. Els participants podran informar-se sobre els guanyadors a través de la web de la FAVM (www.favmata.org), o fent arribar un e-mail a favmataro@favmata.org.També, trucant al telèfon 93 757 66 02.

9. Devolució de les fotografies: es podran recollir les fotografies personant-se a la seu de la Federació durant els tres mesos posteriors al lliurament dels premis. En cas de que no siguin retirades en aquest temps, les fotografies quedaran a disposició de la Federació per a ser utilitzades en exposicions i publicacions, sempre citant el nom de l’autor o autora.

10. Exculpació: les fotografies seran tractades amb la màxima cura. No s’acceptarà cap responsabilitat per danys fortuïts o per causes imprevistes.

11. Altres: Totes les fotografies presentades a concurs estaran penjades durant un temps a la web de la Federació, i les tres finalistes sortiran durant uns dies als monitors que actualment hi ha als vehicles del Mataró Bus.

12. Acceptació: La participació al concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.