avatar

Un planeta extraordinari

Amazing Planet, paisatges de Filip KulisevAmazing planet és la web on Filip Kulisev mostra i ven les seves fotografies. Nascut a Bratislava, es va graduar en turisme. Mentre feia la seva feina com a guia, va començar a fer fotografies dels llocs extraordinaris que anava visitant.

Després de la primera exposició a l’any 2001, a produït material per un centenar més d’exposicions a Eslovaquia i l’estranger. També al 2001 és que va engegar la seva empresa, Amazing Planet, dedicada a la realització de fotografia de paisatges de gran qualitat per calendaris, llibres, CD i altres mitjans.

Al 2006 va ser premiat en la categoria “Wildlife” del Fujifilm 2006 European Press Professional Awards. Els calendaris de la seva empresa han estat seleccionat com els millors calendaris artístics d’Eslovaquia al 2005, 2007 i 2008.

Kulisev, que treballa amb càmeres analògiques de mig format 6×7 i panoràmiques 6×12, és un dels 7 fotògrafs al món amb el títol QEP (Qualified European Professional Photographer) que concedeix la FEP (Federation of European National Professional Photographers Associations), en la categoria de paisatge.

Us recomanem una visita a les seves galeries, farcides de fotografies de paisatges veritablement espectaculars.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Un planeta extraordinari”

  1. Bé, doncs hi he estat fent una ullada. He vist 4 imatges que tenen bona pinta, però estan massa treballades digitalment. Es nota que ha saturat els colors i els ha modificat per totes bandes. Per altra banda, té molt material que no te res a veure amb el que un s’espera, sinó feu-hi una ullada a les imatges d’Espanya….. ; )
    La meva opinió….., no m’ha convençut el seu treball.
    Que en penseu Vosaltres?