avatar

Adobe CS4 truca a la porta

Adobe Photoshop CS4 ja és a prop!Tot just d’aquí a uns dies Adobe presentarà oficialment la nova versió del seu paquet d’aplicacions, el Adobe Creative Suite CS4.

Al llarg de les darreres setmanes s’han anat desvetllant algunes característiques dels programes que el integren, encara que als nostres efectes el que ens interessa és concretament el nou Photoshop, oi?

Alguna de les característiques que s’han filtrat del nou Photoshop és la inclusió de la tecnologia de escalat líquid, i el sistema XRex per obtenir imatges de gran resolució i dimensions per composició de múltiples imatges.

Un detall ben curiós d’aquesta nova edició del Creative Suite és que, pel que sembla, inclourà suport per processadors de 64 bits per Windows, però no per Mac. Això és degut a que Apple va suspendre l’any passat el desenvolupament del suport de 64 bits pel seus sistemes operatius, sense previ avís als fabricants de software.

Si voleu saber més sobre el proper Adobe Creative Suite, ho podeu fer apuntant-vos al show online que prepara Adobe pel proper 23 de setembre. Només cal que us registreu en aquesta pàgina i rebreu un email de confirmació.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.