avatar

Aportacions a Lightroom

Accions predefinides pel LightroomDes de l’aparició de la versió 2.0 de Lightroom hem pogut observar com aquesta aplicació està deixant de ser un simple revelador d’arxius RAW per convertir-se, cada cop més, en un programa d’edició fotogràfica per sí mateix.

La prova d’això és que en poc tems han anat sortint una serie de “presets” o accions per poder fer, sense sortir del programa, una varietat de retocs i ajustaments que abans havien de resoldre’s forçosament des del Photoshop.

Un dels llocs on podem trobar aquestes accions és un blog anomenat Presets Heaven.com on, a part de noticies relacionades amb Ligthroom, hi ha al nostre abast tota una llista d’ajustaments prefixats i altres recursos com, per exemple, una llista de dreceres per al teclat dins aquesta aplicació.

Per poder instal.lar les accions que ens volem descarregar cal fer-ho des del mòdul Develop/presets i importar-les des de la ubicació on es troben en el disc dur.

Un altre lloc des d’on descarregar altres accions: Lightroompresets.com

Vist a:  Photografia

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.