avatar

Bobby Neel Adams: explorant el canvi

Bobby Neel Adams, fotògraf dels canvisBobby Neel Adams és un d’aquells fotògrafs de difícil classificació. Potser el tret més definitori de la seva obra és l’exploració del canvis produïts pel pas del temps i d’altres circumstàncies alienes. Els subjectes que fotografia esdevenen víctimes de forces externes que els modelen, transformen i alteren de forma irreversible. Adams també troba connexions físiques, com una mena d’ADN visual, entre progenitors i la seva descendència.

Tots aquest projectes els crea amb tècniques que avui dia són manifestament arcaiques, fent retalls i fotomontatges amb negatius, ignorant absolutament els recursos que la tecnologia moderna ha posat al nostre abast. Potser això encara contribueix més a fer de les seves fotografies quelcom únic i inquietantment atemporal.

Us convidem a fer una visita a les galeries d’en Bobby Neel Adams i a deixar que les seves fotografies us facin preguntar-vos si la persona que veieu al mirall cada matí és ben bé com recordeu que era ahir.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.