avatar

Concurs Mensual setembre 08: FOC

El tema del Concurs Mensual EF Setembre '08: FocEn Josep ha guanyat el concurs del mes d’agost i ens proposa FOC com a tema per aquest nou concurs.

Podeu enviar les vostres fotografies al fil corresponent del fòrum, des d’ara fins el 26 de setembre que començaran les votacions. Procureu que les imatges compleixin les condicions establertes a les bases del concurs.

Important: aquest mes hi ha un nou requisit, posar títol a les imatges, per tal de facilitar les votacions.

Des de l’edició d’agost comptem amb el patrocini de l’empresa Disefoto que aportarà atractius premis per dotar el Concurs Mensual EF.

Per a tots els que varen participar amb l’al·licient de la motxilla, aquest mes ho podeu tornar a provar, el premi és també una Lowepro Compu Daypack. Es la motxilla ideal per a qui vulgui dur l’ordinador portàtil, la càmera reflex, objectius i accessoris personals tot a la vegada.

Aquesta motxilla té un compartiment al darrera apte per un ordinador portàtil (fins a 17 polsades) o bé documentació. El compartiment inferior alberga la càmera reflex amb un objectiu muntat i 2 o 3 objectius segons la seva mida. Aquest està equipat amb el sistema de protecció NoDrop Gusset que ofereix total seguretat a les òptiques. Un tercer compartiment ens permet portar equip personal o accessoris. A més la motxilla te una butxaca d’accés ràpid amb connexió d’auriculars per el iPod o d’altres accessoris digitals d’àudio.

Les seves mides són:

  • Exterior: 35×21,5×44,5 cm
  • Compartiment principal, interior: 29×13,5×14 cm
  • Compartiment superior, interior: 32×14×29 cm
  • Compartiment interior pel portàtil: 31×4,5×40,5 cm.

Aquesta magnífica motxilla està valorada en 80€. Una bona raó per a participar en el concurs mensual d’agost amb el tema: FOC.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.