avatar

Dies de pluja…

Fotos sota la plujaLa tardor sempre ha estat una bona època per inspirar-se i aprofitar tots els canvis que es produeixen a la natura per convertir-los en bons motius fotogràfics. La pluja és un dels elements que acostuma a sovintejar més (si no ens ho esguerra el Canvi Climàtic) i proporciona als paisatges un aire diferent i força interessant per fotografiar.

Normalment acostumem a sortir amb la càmera en acabar de ploure o moments abans de la tempesta. Poques vegades ens atrevim a fer-ho directament sota la pluja, aguantant el xàfec, com el personatge de la foto que acompanya la noticia… Potser no cal exposar-se tant però el que s’ha de reconèixer es que té molt merit.

Os deixem amb una selecció de 35 fotografies que podríem anomenar “de pluja” o “d’ambient plujós” en les que es pot constatar, a part de tot el que ens suggereixen, que sortir a fer fotos en aquestes condicions sempre ens acaba compensant al veure els interessants resultats que es poden obtenir. Pels més arriscats, aquí teniu una bona funda, amb una extensa explicació, per protegir la càmera.

Vist a:  esquizopedia

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.