avatar

Ego te absolvo

Confesionari, de Billie MandleDe tant en tant, generalment voltant per internet, un ensopega amb fotògrafs que el sorprenen i el roben l’atenció, ni que sigui per uns instants. Això pot ser gràcies a un llenguatge visual peculiar, a una execució tècnica perfecta, a l’exploració d’un tema poc corrent… O també per una variada combinació de tots aquests elements.

En aquest cas, penso que en Billie Mandle en seria un bon exemple. En Billie composa les seves fotografies jugant amb uns pocs element senzills, recolzant-se en una estudiada geometria i un equilibri acurat de les formes i el color. El seu llenguatge visual sobta per la absoluta simplicitat, si més no aparent: tot el que apareix a les fotografies ha de ser-hi, per força. El tema, ben inusual: confessionaris. Sí, d’aquells que fan olor a fusta, a ranci, a humitat i a culpa. D’aquells en els que fins i tot la llum passa de puntetes, xiuxiuejant.

Són poques fotos, concretament una desena, però val la pena fer-hi un cop d’ull. Personalment, les he trobat molt inspiradores. Veja’m que en penseu vosaltres. No tingueu por de confessar-ho!

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Ego te absolvo”

  1. Aquestes fotos m’han donat mal rotllo. M’han fet reviure el sentiment de culpa que sentia cada vegada que havia de confessar els meus ingenus pecats d’adolescent.