avatar

El concurs de “El Magazine”

Concurs fotogràfic El Magazine de la Vanguardia

1 de setembre, la majoria dels mortals ja hi hem tornat, i només quedarà el record i les fotos d’aquests dies. Des de fa onze anys “El Magazine” de La Vanguardia (i de 22 diaris més) convoca un concurs per triar la teva millor foto.

En principi eren fotografies només de les vacances, però l’any passat ja varen treure aquesta condició i poden ser de tot l’any. A més, ara han allargat el plaç fins a finals d’any i a sobre en podeu presentar 5 per persona. No és necessari doncs ni que siguin fotografies de les vacances, ni que les presenteu ara, però es bona hora per anunciar-lo.

Els premis són realment engrescadors, 1er i 2on premi un cotxe, 3er i 4art un viatge, als 100 finalistes un àlbum digital, als dos premis temàtics i als 10 seleccionats càmeres digitals i a tots impressores Epson.

Potser val la pena presentar-ne alguna i amortitzem una mica l’equip o el viatge de vacances.

Aquí trobareu les bases complertes.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “El concurs de “El Magazine””

  1. Sí, però… vau veure quines fotos van guanyar l’edició passada? Vull dir que hi havia fotos realment bones entre les participants, però cap entre les escollides! Al final tot s’acaba en el jurat, i resulta que, almenys el de l’any passat, tenia el gust i el criteri al cul