avatar

El fotoblog de l’Enric Sirera

Illes Medes, Enric SireraDins la secció El fotoblog de la setmana, que varem iniciar el passat dissabte, presentem avui un altre dels fotoblogs que es mostren a espaifotografic: el fotoblog de l’Enric Sirera.

Varem coincidir amb l’Enric a la inauguració d’una exposició que va fer conjuntament amb en Jordi Bertran i en Manel Cortés a Vilassar de Mar, al Museu Monjo, durant el mes de juliol. L’Enric es una persona molt activa i que participa en la majoria d’activitats culturals que es fan al poble i en tot el relacionat amb el teixit associatiu d’aquesta localitat del Maresme. Es membre de l’Associació Fotogràfica de l’Ateneu Vilassanès.

Observant les fotografies del blog s’hi pot veure una mica de tot en quant als temes, però destaquem la seva especial afició pels edificis abandonats, les textures velles, tot alló que suggereix ruina, decadència… Molt aviat, en la secció Exposicions Virtuals, presentarem una galeria amb les seves fotografies.

Podeu conèixer una mica més les seves opinions respecte a la fotografia i el caràcter del seu fotoblog en la entrevista que podeu llegir tot seguit. Ens agradaria rebre els vostres comentaris.

L’entrevista

Cap a la cuina! de l'Enric SireraEf: Com ens presentaries breument el teu fotoblog?

ES: El meu fotoblog ara per ara és molt senzill, però tinc al cap la intenció de fer-lo més complet i atractiu.

Ef: Com se’t va acudir la idea de fer un fotoblog?

ES: Per que vaig veure que en diferents pàgines t’ofereixen la possibilitat que el teu treball sigui conegut a través del fotoblog.

Ef: Com valoraries la trajectòria del teu fotoblog des que el vas engegar?

Es: Positivament. Penso que cada cop la meva feina arriba a més gent per que les visites són cada vegada més nombroses.

Ef: Com creus que pot evolucionar en el futur, a partir de la teva experiència?

After the bath, de l'Enric Sirera

ES: M’agradaria renovar-lo i fer-lo més atractiu ( fent forma de mosaic o bé d’altres…)

Ef: Com va començar la teva afició a la fotografia?

ES: Des de petit i evolucionant cada dia pas a pas.

Ef: Si vas tenir contacte amb la fotografia tradicional, que creus que hi has guanyat amb el canvi a digital Que creus que has perdut?

ES:Penso que he guanyat i molt. Ara qui fa el revelat sóc jo mateix. Ara tinc més eines per acabar fent la fotografia que vols i desitges.

Ef: Tens fotògrafs de referència? Quins són els teus favorits?

ES: Els clàssics com: Ansel Adams, Sebastian Salgado, Arthur Tress i altres com Anthony Goicolea, David Burdey o Chema Madoz entre molts altres.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “El fotoblog de l’Enric Sirera”

  1. Buena entrevista, la primera foto me encanta un aire tipo Mellado. Siempre es bueno conocer un poco mas a la gente de la red. Con Enric Sirera, es una lastima no coincidir nunca… y estamos tan cerca….
    salutacions.

  2. Felicitats Enric per tantes bones noves en l’àmbit de la fotografia. Una abraçada company. Montse