avatar

Fotografia solidaria

La caricia, de Giovanni MarrozziniMedicos del Mundo ha convocat la XII edició del Premio Internacional de Fotografia Humanitaria Luis Valtueña. Aquest concurs ha anat guanyant pes amb els anys i s’ha convertit en un referent de la fotografia solidaria a nivell internacional. A més de servir de testimoni i denuncia de la situació en la que es troben les poblacions més desfavorides, es busca fomentar els valors humanitaris a partir de la fotografia.

En aquesta edició s’ha instaurat un premi especial a la millor fotografia i a la millor serie en temes com el canvi climàtic, integració i multiculturalitat.

El plaç d’admissió s’acaba el proper 5 de Novembre. Hi poden participar tots els fotògrafs majors d’edat, tant aficionats com professionals de qualsevol nacionalitat.

L’any passat el guanyador va ser el fotògraf italià Giovanni Marrozzini amb ‘La carícia’ ( la imatge que acompanya la noticia ). Aquesta foto i la resta de premis es poden veure en una exposició itinerant que ja ha passat per Sevilla, Saragossa i Oviedo, actualment es a Madrid i seguirà per d’altres ciutats fins a finals d’any.

Podeu veure les fotografies d’edicions anteriors aquí.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.