avatar

Glamour filter

Glamour filterPer als qui els agradi el efecte Orton, que pel que es veu ja es feia en pel·licula i que a mi no deixa de recordar-me aquelles imatges tant ensucrades d’en David Hamilton, aquí teniu un programet que funciona a part del vostre editor d’imatge i que us anirà que ni pintat.

El nom ja ho diu tot: Glamour filter. A part de donar la atmosfera que busqueu també el podeu utilitzar per suavitzar les pells en els retrats i alguna cosa més. És molt fàcil d’utilitzar: només haureu de carregar la imatge i moure els controls de soft focus i saturació. El programa suporta a més: AFI, AVI, BMP, DCX, EPS, EMF, GIF, ICO, JPEG, JPG, PCX, PDD, PSD, TGA, TIF, PNG.

Pesa només 3.188Kb i us el podeu descarregar directament des d’aquest enllaç.

Vist a PSDCreativo

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Glamour filter”

  1. Oh!, Gracias per enllaçar psdcreativo amb aquesta web :) Soc el que va crear l’article :P, i l’unic colaborador de Psd Creativo que parla català :)

  2. Creiem que es una bona pràctica i que tothom ho hauria de fer d’enllaçar sempre amb la font de la noticia.
    Agraïts a vosaltres també.