avatar

Miravete de la Sierra

Miravete de la Sierra es un poble on no hi passa mai res, segons diu l’eslògan. No se si serà així però ganes, intenció i il·lusió si que la tenen.

Per primer cop anunciem una web de turisme, la web d’un poble de Terol de només 12 habitants, una web magnifica, de premi podríem dir-ne, que ens ensenya com es el poble i la seva gent, que podem fer una visita realment virtual i fer inclús alguna foto virtual també, que podrem col·laborar comprant una teula virtual per ajudar a reconstruir l’església, baixar-nos salva-pantalles o tons pel mòbil i moltes més coses

Segons sembla, una important empresa de publicitat va arribar-hi buscant localitzacions i es van trobar amb un poble on l’església estava molt deteriorada, amb una economia pràcticament inexistent i on els únics 12 habitants passaven dels 70 anys. Això si, aquestes persones deuen ser molt entendridores doncs aquesta empresa va a posar a treballar de seguida a 19 persones (més que habitants te el poble) en aquest projecte, i en va assumir el cost.

Diuen que els dos primers dies varen rebre 23.000 visites, i no n’hi ha per menys. Una visita especialment recomanable, no us la perdeu, de ben segur que us ho passareu molt be veient la web i qui sap, potser fins i tot us animeu a anar-hi a fer fotos.

Segur que en sentirem a parlar de Miravete de la Sierra.

Podeu anar fent boca amb aquesta serie de vídeos de YouTube

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Miravete de la Sierra”

  1. Vaja vaja, primer de tot disculparme dons he estat molt de temps de viatge, torno amb forçes renovades i a veure si puc participar ara que tindré un temps.
    Anava a posarme al corrent de les noticies i els missatges i he ensopegat amb aquesta de Miravete. He disfrutat com un enano, pero quina cosa més fantàstica, mare de deu. Bueno, sense cap dubte que a partir d’ara tindran un prapat de visites aquesta gent, potser fins i tot miraré a veure si algún dia m’hi acosto, m’en han fet venir ganes.
    Quina trobada nanos, felicitats per aquestes noticies tant collonudes que poseu amb tanta asiduitat.

  2. M’hi sumo ! És un web que desborda creativitat !