avatar

Nova secció: El fotoblog de la setmana

Nova secció: El fotoblog de la setmanaAquest setembre encetem nova secció! Concretament el proper dissabte dia 13. Per tal de promocionar els fotoblogs personals que es mostren dins d’espaifotografic, a la secció “foto x blog”, cada dissabte publicarem una breu entrevista feta a l’autor/a. En aquesta entrevista tindreu l’oportunitat de saber que el/la va empènyer a crear el seu fotoblog i altres temes d’interès.

L’ordre en el que es seleccionarà els fotoblogs serà aleatori i les entrevistes es publicaran a mesura que arribin les vostres respostes. Hem començat a enviar qüestionaris de l’entrevista que anireu reben en les properes setmanes, però si el voleu rebre aviat ens el podeu demanar a través del formulari.

Contem amb la vostra col·laboració per fer d’aquesta secció un espai per que ens coneguem millor i per donar relleu en un lloc destacat al vostre fotoblog durant una setmana.

El fotoblog triat per el proper dissabte es: El meu Món, de la Luluji.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Nova secció: El fotoblog de la setmana”