avatar

Primícia: organitzem un seminari de Strobist

Ja tenim data: el dia 15 de novembre a la Sala Polivalent de Can Rafart (a Vilassar de Dalt, molt a prop de Barcelona), una sala molt amplia envoltada de jardins. El ponent és en Rafa Barberà de Strobist en español, una pàgina molt recomanable si voleu aprofundir en l’ús dels flaixos i d’aquesta disciplina fotogràfica.

El Strobist està agafant molta volada i en Rafa, que n’és tot un expert. Te l’agenda una mica plena: el 28 de novembre fa un curs a Bilbao i el 4 d’octubre a Sevilla. Podeu veure tots els detalls del curs de Sevilla al Grupo Flickr Strobist en Español, perquè us en feu una idea ja que tot el temari serà semblant.

Ben aviat donarem tota la informació detallada i com us podeu apuntar. De moment els interessats reserveu-vos el dissabte dia 15 de novembre.

Per qui estigui una mica peix i no sàpiga que és el moviment Strobist, només es tracta d’aprofundir en la pràctica, la tècnica i l’ús de flaixos (els externs amb zapata, els que estan com a accessoris de les càmeres) i aconseguir resultats certament fantàstics.

Fa temps ja, vàrem posar una noticia al respecte i aquí teniu un vídeo (en anglès) que ho explica molt bé.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris6 comentaris a “Primícia: organitzem un seminari de Strobist”

 1. Molt, però que molt interessant… A veure si amb una mica de sort puc passar-m’hi i introduir-me en el tema, que vaig completament peix…

 2. Serà de pagament??? Si és així espero que sigui un preu molt accesible que estem en plena crisi :)

 3. Ens agradaria molt poder-lo fer de franc, però evidentment es impossible, hi ha tot una serie de despeses que s’han de cobrir d’alguna manera i no pot ser d’altra que cobrar per assistir.

  En Rafa Barbera es de València, això implica el desplaçament i l’estància d’una nit, el break i el dinar també generen una despesa important i evidentment alguna cosa ha de cobrar el conferenciant.

  Mirarem de que sigui el més ajustat possible de tota manera, ja que no es el nostre interès fer-hi negoci, sinó fer coses que siguin prou interessants per a tots.

 4. A mi m’interessa, el que passa es que com que de flaixos no en se res em fa por no caçar-ne ni una.
  Quin nivell tindrà tot plegat? Es necessari tenir una bona base o es farà tot des de un nivell bàsic?

 5. Albert, no pateixis per això, crec que es pot seguir molt be, i pots començar a mirar-t’ho a la seva web:

  http://strobistenespanol.blogspot.com/ que es una traducció de molts dels articles que surten a la pàgina original en anglès.

  o bé al grup de flickr
  http://www.flickr.com/groups/strobistenespanol/discuss/72157607426699730/

  Estic segur que no hi ha d’haver cap problema per seguir el contingut del taller, per una persona que tingui els coneixements mínims es clar. Suposem que qualsevol que s’apunti a un taller domina els temes bàsics, diafragmes, velocitats, etc.