avatar

Primícia: organitzem un seminari de Strobist

Ja tenim data: el dia 15 de novembre a la Sala Polivalent de Can Rafart (a Vilassar de Dalt, molt a prop de Barcelona), una sala molt amplia envoltada de jardins. El ponent és en Rafa Barberà de Strobist en español, una pàgina molt recomanable si voleu aprofundir en l’ús dels flaixos i d’aquesta disciplina fotogràfica.

El Strobist està agafant molta volada i en Rafa, que n’és tot un expert. Te l’agenda una mica plena: el 28 de novembre fa un curs a Bilbao i el 4 d’octubre a Sevilla. Podeu veure tots els detalls del curs de Sevilla al Grupo Flickr Strobist en Español, perquè us en feu una idea ja que tot el temari serà semblant.

Ben aviat donarem tota la informació detallada i com us podeu apuntar. De moment els interessats reserveu-vos el dissabte dia 15 de novembre.

Per qui estigui una mica peix i no sàpiga que és el moviment Strobist, només es tracta d’aprofundir en la pràctica, la tècnica i l’ús de flaixos (els externs amb zapata, els que estan com a accessoris de les càmeres) i aconseguir resultats certament fantàstics.

Fa temps ja, vàrem posar una noticia al respecte i aquí teniu un vídeo (en anglès) que ho explica molt bé.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris6 comentaris a “Primícia: organitzem un seminari de Strobist”

  1. Tenim idea de quan ens podrem apuntar…?