avatar

Shrink O’Matic: reductor automàtic d’imatges

Shrink O'Matic: el reductor automàtic d'imatgesSovint les eines més senzilles són les que ens resulten més útils. Potser al limitar-se a una funció, i fer-la prou bé, ens estalvien el temps i els recursos necessaris per fer servir d’altres més potents, d’aplicació més general, però alhora més complicades.

Shrink O’Matic és un cas d’aquests. Només fa una cosa: redueix les dimensions de una o més imatges, en format JPG, GIF i PNG. Només cal arrossegar i desar-hi a sobre les imatges que volem tractar, establir les opcions que ens convinguin i au, a reduir!

Us podeu instal·lar el programa des de la web. Cal que tingueu l’entorn Adobe Air a l’ordinador, però no us preocupeu, que si no el teniu s’instal·la automàticament. L’avantatge és que les aplicacions basades en Adobe Air funcionen igual en Mac i en PC.

Pot semblar ben poca cosa però, ah! qui pot escapar de l’encant de les coses senzilles?

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.