avatar

Unes festes per fotografiar

Festes de la Mercè 2008Demà comencen a Barcelona les Festes de la Mercè i, com cada any, la programació és d’allò més variada i n’hi ha per a tots els gustos.

Tant pels que viviu a Barcelona com pels que ens hi trobem a prop, sempre és un bon moment per passejar, amb la càmera a sobre, i anar fent fotos. De fet, la ciutat es converteix en un mosaic de temes per escollir i fotografiar: concerts, curses, natació, activitats infantils, festivals aeris, correfocs, focs artificials… Hi ha un Festival Pirotècnic Internacional de tres dies i moltes coses més!

De tot això s’en pot veure un recull a la exposició Fotomercè 2007 que des d’ahir es pot veure al Palau de la Virreina on es mostren les fotografies de la passada edició. Algú pot dir que les fotografies de cada any són molt semblants i certament, vistes en conjunt, ens fa aquesta impressió. Jo la vaig visitar ahir i, afortunadament, en mig de la gran quantitat de fotos que hi ha, s’en poden veure algunes de força interessants.

Aquest any també s’ha convocat una nova edició d’aquest concurs -Fotomercè 2008- i, pels qui us animeu, aquí teniu les bases per participar-hi.

I per tots els barcelonins… Bones festes!

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Unes festes per fotografiar”

  1. Publicada el dia 19 d´aquest mes, podeu veure el Premi especial Cajamadrid de l´edició de l´any passat amb el nom de “Felicitat”. Moltes gràcies.
    http://emillamola.shutterchance.com