avatar

1er Photowalk Nacional Xataka Foto

1er Photowalk Nacional Xataka FotoXataka Foto, el popular blog de fotografia, celebra el seu primer aniversari i, com ells mateixos diuen, ho volen fer “a lo grande”. Amb aquesta idea, organitzen el 1er Photowalk Nacional Xataka Foto. Es tracta senzillament d’una sortida fotogràfica que comença en un lloc i a una hora determinats. La resta es defineix sobre la marxa i fins que els participants en tinguin prou de fer fotos, o les bateries i targetes diguin que “s’ha acabat”.

Les ciutats on es celebra el Photowalk són: Madrid, Barcelona, Santiago, Granada, Huelva, Saragossa i Marbella. L’aventura te data: dissabte 25 i diumenge 26 d’octubre. A Barcelona, la sortida serà el 26 d’octubre a partir de les 15:45.

En principi no cal inscripció de cap mena, però els organitzadors demanen que qui vulgui participar deixi un comentari en el grup Xataka Foto de Flickr, en el fil dedicat al Photowalk de Barcelona.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “1er Photowalk Nacional Xataka Foto”

  1. Potser podríem ajuntar-nos a la sortida, no? Que tal? algú més vindria?