avatar

Accions pel Photoshop

Accions pel PhotoshopLes accions de Photoshop son una petita utilitat per automatitzar l’aplicació dels diferents passos que anem fent a una fotografia. Això ens permet realitzar d’una manera automàtica els mateixos tractaments a diferents fotografies.

Penso que no es bo aplicar-les per sistema, més aviat ha de ser al contrari, però quan es comença es tendeix a abusar d’aquests recursos.

També es cert que pot servir-nos de font d’inspiració i si més no per aprendre com s’han realitzat determinats efectes, ja que a la paleta mateixa podem desplegar-la i veure com a estat creada.

Les accions us les podeu gravar vosaltres mateixos però hi ha un munt de llocs on hi són com a recurs. Avui us recomanem un d’aquests llocs: es diu Naldz Graphics i n’hi han forces que semblen interessants.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.