avatar

Calibrize: calibrar el monitor sense gastar

Calibrize: programa gratuït per calibrar el monitorJa sabem que és important tenir el monitor correctament calibrat per tal de obtenir la representació del color més fidel possible. De fet, hauríem de tenir correctament calibrats tots els elements de la cadena de treball, començant per la càmera o l’escàner i acabant per la impressora. Però vaja, diguem que el monitor seria el mínim desitjable. Llavors surt la pregunta lògica: i com ho fem per calibrar-ho? El problema és que la majoria de nosaltres no disposem d’un calibrador. Quina alternativa tenim, doncs? Una possible solució podria ser Calibrize.

Calibrize és un programa gratuït que permet calibrar les nostres pantalles en tres passes, sense necessitat de cap dispositiu addicional. Funciona tant per pantalles TFT com CRT. Només una pega: no hi ha versió per Mac, només per Windows XP i Vista. Mala sort pels seguidors de l’empresa del Sr. Jobs!

Us animeu a provar el Calibrize? Si ho feu, no deixeu de comentar-nos els resultats.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Calibrize: calibrar el monitor sense gastar”

  1. Genial, ho provarem a casa amb el Pc, però una llàstima enorme per que on processem les fotografies es en el Mac, a veure si amb el temps en treuen una versió.

  2. doncs si senyor és molt efectiu i millor que el del PS.
    gràcies per la proposta, ja l’utilitzo.
    Espero que ara les imatges es veuran millor!