avatar

Christophe Huet: màgia amb el Photoshop

Christophe Huet: màgia amb el PhotoshopNo és la primera vegada que fem referència a aquest artista del retoc fotogràfic, al que ja havíem dedicat la nostra atenció fa algun temps. Però encara i així, hem pensat que val la pena tornar a fer una visita a la seva web. De fet, i trobareu força novetats, ja que en Christophe l’ha redissenyat i ha incorporat mostres de les seves darreres feines. Peró el que ens ha resultat particularment interessant és una nova secció que hi ha afegit: el “Making Off”. En aquesta secció podreu veure, pas a pas, un resum visual de com ha resolt algunes de les seves increïbles creacions.

Si no el coneixeu d’abans, no us ho perdeu. Si ja havíeu vist la seva web i coneixeu la seva mestria, sempre hi ha lloc per la sorpresa.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris6 comentaris a “Christophe Huet: màgia amb el Photoshop”

  1. Ostres, em sembla que hem tirat la cavalleria per sobre el pobre individu, je, je, però ja entenc el que vols dir. No ho sé, és ben cert que no tinc simpatia per cap gran multinacional de les esmentades, i que segur que exploten a més d’un, però en fi, això és un debat paral.lel, i en canvi sobre aquest l’Huet, estem tots d’acord que és un catacrack.

    Salut !