avatar

Christophe Huet: màgia amb el Photoshop

Christophe Huet: màgia amb el PhotoshopNo és la primera vegada que fem referència a aquest artista del retoc fotogràfic, al que ja havíem dedicat la nostra atenció fa algun temps. Però encara i així, hem pensat que val la pena tornar a fer una visita a la seva web. De fet, i trobareu força novetats, ja que en Christophe l’ha redissenyat i ha incorporat mostres de les seves darreres feines. Peró el que ens ha resultat particularment interessant és una nova secció que hi ha afegit: el “Making Off”. En aquesta secció podreu veure, pas a pas, un resum visual de com ha resolt algunes de les seves increïbles creacions.

Si no el coneixeu d’abans, no us ho perdeu. Si ja havíeu vist la seva web i coneixeu la seva mestria, sempre hi ha lloc per la sorpresa.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris6 comentaris a “Christophe Huet: màgia amb el Photoshop”

  1. I tant ! És bestial, molt bo. Ha afegit noves fotos a la web, amb el making-off. Molt interessant !
    Algun dia hauríem de portar algú que faci retoc i organitzar una jornada, no ? Algú més hi estaria interessat ? …la veritat però, és que no conec ningú de carn i ós que toqui aquest tema… No sé, una idea per donar-hi voltes entre tots.

  2. Sí, està molt bé, però no és una llàstima que un tiu amb aquest talent el dediqui a fer publicitat de mutlinacionals com Nike, Microsoft o Nissan? No el podria fer servir per una bona causa?

  3. Guanyar-se la vida, no és una bona causa ? Aquestes marques que dius, estan en el costat fosc de la força …? mmm…estaria bé obrir un fil i xerrar-ne una mica, je, je !

  4. No acabo d’entendre la lògica: la publicitat de les multinacionals l’haurien de realitzar incompetents? Si ets un bon professional, has de treballar gratis? Que no està bé explotar el propi talent i l’esforç invertit en dominar una professió per guanyar-se la vida tant bé com sigui possible?

  5. Bé, evidentment tothom fa el que vol, esclar. L’argument que dius “guanyar-se la vida, no és una bona causa?”, no hi estic pas d’acord, hi ha moltes maneres de guanyar-se la vida, n’hi ha de millors i de pitjors. Per exemple, els mercenaris es guanyen la vida matant persones, com per exemple els famosos Blackwater de l’Iraq. Tots sabem que les multinacionals, no sé com s’ho fan, però sempre acaben donant pel — a algú situat a l’altra punta del món. Jo no dic que treballi gratis per Nike, sinó que quina llàstima que faci servir el seu talent per rentar la imatge de companyies que exploten a la gent del Tercer Món.