avatar

Comencem a veure calendaris

Calendari Lavazza 2009El calendari de Lavazza ha esdevingut ja un clàssic, porten editant-lo des de 1993, i aquest proper any 2009 li ha tocat a la reconeguda Annie Leibovitz, la fotògrafa de moltes de les estrelles de Hollywood.

Pel que es veu feia molt de temps que la perseguien i al final va acceptar. L’únic requisit de la marca de cafès era que les fotografies havien de representar italianitat, i així ho va fer. Les imatges certament son el reflex de la cultura, la moda, el cine, la gastronomia… del país veí.

Les imatges podríem dir que son muntatges, doncs no estan fetes als llocs que representen sinó al seu estudi de New York, això crec que es nota i penso que no estan tan inspirades com en altres ocasions.

La presentació va ser abans d’ahir, amb tota classe de luxes, en un palau prop de Roma.

A la pàgina de Lavazza el podeu veure senzer.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Comencem a veure calendaris”

  1. Si algú d’aquí fes i ensenyes la del plat de fideus potser el renyariem….. ;-)

  2. La diferencia es que está fet per una dona, d’aquesta manera el moviment feminista no pot treure el “machismo” com a crítica. Es divertit. Qué opinaría la Magda Oranich? – A part d’aixó em sembla una repetició dels tipics tópics.
    A gaudir del café i oblidar-se d’aquest calendari.

  3. A mi la veritat es que no m’agraden gaire i menys la del spagueti, però no li veig l’aspecte “machista” que dius.