avatar

Concurs Mensual EF Octubre ’08: CEL

Bossa Lowepro Rezo 180 AWEn Tru ha guanyat el concurs del mes de setembre i ens proposa CEL com a tema per l’edició d’octubre. Ja sabeu, el cel: allò que s’estén per sobre dels nostres caps, on hi han els núvols, volen ocells, d’on cau la pluja… Evidentment, ha d’ésser el protagonista clar de les fotografies i no un element casual o secundari.

Podeu enviar les vostres fotografies al fil corresponent del fòrum, des d’ara fins el 26 d’octubre que començaran les votacions. Procureu que les imatges compleixin les condicions establertes a les bases del concurs.

Recordeu que cal que poseu un títol a la vostra fotografia, per tal de facilitar les votacions. També us preguem que llegiu amb atenció les bases del concurs i mireu de complir-les.

Des de l’edició d’agost comptem amb el patrocini de l’empresa Disefoto que hi aporta atractius premis per dotar el Concurs Mensual EF. El premi d’aquesta edició és una bossa Lowepro Rezo 180 AW, que podeu veure a la fotografia.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.