avatar

Condensant el temps

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Plaza de toros de Las Ventas de Luis Caldevilla on Vimeo

El Time Lapse es la tècnica de capturar imatges a una velocitat menor a la que serà reproduïda, per això podem veure-ho tot molt mes de presa del que succeeix realment: com es desenvolupen els núvols o el procés de construcció d’una obra, per exemple. Moltes càmeres actualment permeten ser programades perquè facin captures periòdiques i per tant podem aplicar aquesta tècnica amb relativament pocs mitjans. La tècnica s’ha popularitzat i hi ha fins hi tot una web dedicada en exclusiu, que es diu TimeLapses.tv i el creador n’és en Luis Caldevilla.

En Luís Caldevilla es tècnic de video i és qui ha fet tota una sèrie de time-lapses dels que destaquem el que us mostrem i aquest altre.En aquest darrer hi podeu veure la plaça de braus de Las Ventas en la seva transformació per acullir les semifinals de la Copa Davis. Va estar quinze dies a la plaça, va fer un total de 260.000 fotografies amb tres càmeres diferents i amb un total de 750 Gigas d’imatges.

Que els gaudiu… tan lentament com pugueu.

Avui per cert surt una entrevista a Luis Caldevilla a Fotomicrosiervos

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.