avatar

Deleted Images

Per que surti una fotografia mínimament decent gairebé sempre hi ha una proporció més alta d’imatges que no valen res. Però això potser és el que pensem nosaltres, qui ens diu que allò que irremissiblement esborraríem dels nostres discs durs no és art o tant sols perquè no podem creure que aquella imatge moguda pot fer feliç a algú.

Pels qui ho creguin, pels qui els faci mandra destruir-les o pels qui la modernitat es tot allò que surt fora de la normalitat, hi ha una bona opció.

Es diu Deleted Images i es com una mena de Flickr, però amb la diferencia que aquí la gent que hi llença les imatges es conscient de que són dolentes, o no.

La veritat es que no entenc massa be la seva funció i perquè la gent deu anar-hi, que hi van a buscar?, els qui exposen les seves imatges també deuen patir per que no els hi robin? discuteixen entre ells a veure quina està pitjor? Doncs no ho sé, hi haureu d’anar per averiguar-ho, encara que confeso que hi he passat per documentar-me, no he vist res d’interessant i això de sacralitzar deixalles ja fa temps que no em va.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Deleted Images”

  1. Es de preveure que aviat n’hi haurá una estetica “Deleted”, amb premi per la foto més “Deleted”, curs per aprendre-ho, un llibre amb els 100 millors trucs, un programa que ho fa automaticament i una funció específica en la càmera.

    La que ens espera.
    Salutacions