avatar

Els premis Lucie Awards 2008

Els premis Lucie Awards 2008Ahir, dia 20, es va celebrar a Nova York la 6ena entrega del premis Lucie Awards, que hi ha qui els ha equiparat als oscar en fotografia.

Es premia el millor de la fotografia mundial i esta dividit entre professionals i no professionals. Les fotografies s’agrupen per categories; documental, moda, art, paisatge, publicitat, bodegons, entre molts d’altres i a més també es premia a editors, exhibidors i tot un seguit de professionals relacionats amb la imatge.

Aquí podreu veure la llarga llista dels nominats i a dalt de cada categoria els premiats, que segur que en reconeixereu algun i si més no podreu veure les fotografies amb que s’han presentat i que realment n’hi ha de molt bones.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.