avatar

Cameroid: ximpleries amb la webcam

Cameroid, ximpleries amb la webcamSi disposeu d’una webcam, us envaeix l’avorriment i teniu el sentit del ridícul sota mínims, podeu dedicar una estona a fer el ximple.

La cosa és ben senzilla: només cal que engegeu la webcam i dirigiu el vostre navegador de internet a Cameroid. Aquesta web us permet capturar el que veu la vostra webcam -que millor que vosaltres mateixos?- i aplicar a la imatge obtinguda tot un ventall d’efectes, transformacions i distorsions ben variades.

Evidentment, el seguent pas és exhibir una magistral col·lecció d’autorretrat “creatius” tot posant a prova la paciència de familiars i amistats. O potser també hi podríeu mostrar alguns dels millors al fòrum d’espaifotografic. Ens agradaria força veure les ximpleries que podeu fer amb una webcam.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.