avatar

La cara amagada del Sol

El Sol

Tot sovint ignorem allò que tenim com  habitual a l’abast o, dit d’altre manera, algunes coses només les trobem a faltar precisament quan no les tenim. De ben segur que la falta del nostre Sol no es passaria desapercebuda, evidentment. Però, quantes vegades hem tingut l’ocasió de examinar-lo amb una mica d’atenció? Doncs aquesta en pot ser una bona oportunitat!

Es veu que en aquests moments la nostra particular bombeta estel·lar es troba en la fase més calmada del seu cicle de activitat, que dura 11 anys. De fet, sembla ser que aquest any és especialment tranquil, amb molt poques taques solars observades i la intensitat de vents solars més baixa registrada en 50 anys. Ara, això no li resta ni una bri d’espectacularitat a les fotografies que podeu veure en aquest article.

Us recomanem que hi dediqueu uns instants a gaudir de les increïbles imatges. Obriu bé els ulls, que aquest cop no us cal dur ulleres fosques!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.