avatar

Revistes de fotografia per menys de 1$

Revistes a ZinioDoncs encara que sembli mentida pot ser. S’ha de dir tot, es clar, en una subscripció de varis números i les revistes son en anglès, però no es pot demanar més…

Si porteu en això de la fotografia un temps, segur que us ha sap greu llençar tot aquell grapat de revistes que vàreu col·leccionar en el seu moment i que ara per ara no us serveixen de res perquè tot va tant de pressa que no heu atinat que estan un pel antiquades, o bastant vaja.

Aquí a Zinio, podreu trobar revistes de tota mena i en format digital, concretament de fotografia i art n’hi han 17. La revista Popular Photography a un dolar si us subscriviu durant un any, una ganga.

Teniu moltes avantatges, primer de tot el preu, ja no us ocuparan més espai, estan en alta resolució i amb enllaços directes als anunciants, podreu practicar anglès i per ultim tindreu la consciencia tranquil·la doncs no han fet fet malbé cap arbre, si es que vosaltres no les imprimiu, que també ho podeu fer.

Algunes es poden veure i fins i tot podeu fer un nombre limitat de zooms.

Hem fet aquesta troballa al blog d’en Ben Olivares.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Revistes de fotografia per menys de 1$”

  1. Algunes d’aquestes revistes van acompanyades de CD-Rom, saps com funciona? També te’l pots descarregar o només et descarregues la revista?
    Gràcies

  2. Ho sento però no sabria dir-t’ho. Nosaltres només posem la noticia, només la indaguem en certa manera, però els detalls ja son cosa de cadascú.