avatar

TRAFIC 08, experiència fotogràfica

TRAFIC 08, experiència fotogràfica

Del 5 al 9 de novembre, els carrers de Barcelona s’ompliran de fotografia. Es tracta de la segona edició de TRAFIC, organitzat pel CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona). L’objectiu d’aquest certamen és establir una plataforma d’intercanvi i debat entre public, autors, professionals i col·lectius del món de la fotografia.

A més de projeccions, debats, taules rodones, projectes, exposicions i presentacions, aquest any TRAFIC exten el seu abast als carrers de Barcelona, que es convertiran en l’escenari de recorreguts visuals i instal·lacions com “El gest de resistir” o “La ciudad tomada“, amb la intenció de reivindicar l’accessibilitat de l’art, en particular la fotografia, fora dels habituals escenaris d’exhibició.

Cal destacar les projeccions d’audiovisuals de fotògrafs notables que tindran lloc al hall del CCCB:

  • Philip Blenkinsop. 5 de novembre. 20:15h
  • Paco Elvira. 6 de novembre. 18:00h
  • Antoine d’Agata. 6 de novembre. 20:15h.

Trobareu informació detallada i el programa d’actes en aquest document pdf.

Llegit a Pixelicia.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.