avatar

Ulls privats a Foto Colectania

Fotografia de Helen LevittComença la temporada d’exposicions de fotografia a Barcelona i la primera que podem veure és una mostra que sota el nom “Ulls privats” es va inaugurar ahir a la Galeria de la Fundació Foto Colectania a Gràcia. Es tracta d’una selecció de fotografias del coleccionista i galerista de Nova York Laurence Miller, una mena de recorregut visual per la història dels Estats Units i de la fotografia en general.

Les 70 imatges que conformen la exposició ens mostren obres de gent com Lee Fridlander, Brassai, Eugene Adget, Aaron Siskind i d’altres autors menys coneguts com Joan Colom, Gary Brotmeyer, Helen Levitt, Ray K. Metzker, DoDo Jin Ming, Michael Spano, y Bruce Wrighton.

Laurence Miller va tenir un gran èxit en la primera exposició que es va fer sobre la Guerra del Vietnam amb unes impactants fotografies de Larry Burrows i va fundar la Laurence Miller Gallery que, amb seu a Nueva York, s’ha convertit en una de las galeries de fotografia de referencia a nivell mundial degut a la quantitat i qualitat del fons fotogràfic que ha anat adquirint.

Vist a Art Neutre

Del 1 de octubre de 2008 al 10 de gener de 2009
Fundació Foto Colectania, Barcelona

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.