avatar

Videos: Capes 1a part

Us presentem una nova secció a EspaiFotografic. Es tracta de petits vídeos explicatius de diferents tècniques en Photoshop, amb nivells que aniran des del més bàsic fins a qüestions més avançades. Esperem que us agradin i que tots puguem aprendre alguna cosa.

En el vídeo que comença la sèrie parlo a un nivell molt bàsic de les capes. Segur que molts les coneixeu i treballeu amb elles però encara hi ha molta gent que no les fa servir. En aquesta primera part, es mostra la creació, superposició, els modes de fusió, la transparència, com s’esborren, com es mostren o s’amaguen i les capes d’ajust. A la segona part d’aquest vídeo (que penjaré en uns dies) es comenten les màscares de capa.

Espero els vostres comentaris al fil del fòrum, així com les peticions per noves edicions.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Espai Fotografic – Capes – 1a part per Jordi Bertran a Vimeo.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “Videos: Capes 1a part”

  1. Em sembla molt bona idea, doncs sempre anirà bé repasar cosetes amb el PS i segur que hi ha gent que podem apendre més. Felicitats per la iniciativa!

  2. És una iniciativa per lloar, moltes gràcies.

  3. Buen trabajo, podremos repasar cosas que conocemos y seguro que aprender otras que no dominamos, me parece una excelente idea.

  4. Em sembla una excelent iniciativa, Molts utilitzem el photoshop però sense un coneixement a fons de les possibilitat, i les capes, màscares i modes de fusió són eines importantíssimes que a tots ens anirà be coneixer.

    Moltes gràcies!

  5. Bonissima iniciativa per a ‘tarugos’ com jo.